Checklist voor klanten
Deze checklist helpt jou om alles in orde te brengen voor een vlot en veilig verloop van je feest of evenement met La Maison Culinaire:
π Algemene voorbereiding
Datum, locatie en tijdstip bevestigd
Aantal gasten definitief doorgegeven (minstens 14 dagen vooraf)
Menuwensen en eventuele aanpassingen besproken (minstens 14 dagen vooraf)
AllergieΓ«n of dieetwensen van gasten gemeld (minstens 14 dagen vooraf)
π Voorzieningen op locatie
Voldoende buiten- of binnenruimte beschikbaar voor de keukenopstelling (Ofyr of werkstation)
Elektriciteit beschikbaar binnen 20 meter van de werkplek
Toegang tot stromend drinkbaar water indien nodig
Overkapping of alternatief bij slecht weer (tent of afdak)
Verlichting indien het evenement βs avonds plaatsvindt
Vlakke en veilige ondergrond voor opstelling
π Toegankelijkheid
Vlotte bereikbaarheid voor transport en materiaal
Parking voorzien in de buurt van de werkplek
π Documenten en verplichtingen
Eventuele vergunningen of toelatingen van derden geregeld (bv. openbaar domein, zaaluitbater)
Naam en telefoonnummer van contactpersoon op locatie bezorgd
π Veiligheid
Geen obstakels op het kooktraject (trap, kabels, modder, enz.)
Kinderen en huisdieren blijven op veilige afstand van kookzone