Checklist voor klanten

Deze checklist helpt jou om alles in orde te brengen voor een vlot en veilig verloop van je feest of evenement met La Maison Culinaire:


πŸ“ Algemene voorbereiding

  • Datum, locatie en tijdstip bevestigd

  • Aantal gasten definitief doorgegeven (minstens 14 dagen vooraf)

  • Menuwensen en eventuele aanpassingen besproken (minstens 14 dagen vooraf)

  • AllergieΓ«n of dieetwensen van gasten gemeld (minstens 14 dagen vooraf)

πŸ”Œ Voorzieningen op locatie

  • Voldoende buiten- of binnenruimte beschikbaar voor de keukenopstelling (Ofyr of werkstation)

  • Elektriciteit beschikbaar binnen 20 meter van de werkplek

  • Toegang tot stromend drinkbaar water indien nodig

  • Overkapping of alternatief bij slecht weer (tent of afdak)

  • Verlichting indien het evenement ’s avonds plaatsvindt

  • Vlakke en veilige ondergrond voor opstelling

πŸš— Toegankelijkheid

  • Vlotte bereikbaarheid voor transport en materiaal

  • Parking voorzien in de buurt van de werkplek

πŸ“„ Documenten en verplichtingen

  • Eventuele vergunningen of toelatingen van derden geregeld (bv. openbaar domein, zaaluitbater)

  • Naam en telefoonnummer van contactpersoon op locatie bezorgd

πŸ›‘ Veiligheid

  • Geen obstakels op het kooktraject (trap, kabels, modder, enz.)

  • Kinderen en huisdieren blijven op veilige afstand van kookzone